Hasan Kalyoncu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Özel Erdem Koleji öğretmenlerine Proje yazma eğitimi verildi. Özel Erdem Koleji toplantı salonunda gerçekleşti

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Cengiz Helvacıkara tarafından gerçekleştirilen eğitim programında; Proje kavramı, Proje Döngüsü Yönetimi Yaklaşımı, Proje Yazımı, Proje Uygulama Aşamaları konularında sunumlar yapıldı.  Eğitimde proje döngüsü kapsamında mantıksal çerçevenin nasıl oluşturulması gerektiğine değinen Cengiz Helvacıkara, bir hibe programına başvuru rehberinin nasıl incelenmesi gerektiği hakkında detaylı bilgiler verdi. Eğitimde hibe dağıtan ulusal ve uluslar arası kuruluşlar da incelendi.rilen eğitime Özel Erdem Koleji öğretmenlerinin yanısıra Kurucu Temsilcisi Feridun Hatip ile Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Recep Nuri Albayrak katıldılar.